Diensten

Informatie analyse & advies

De eerste stap is het analyseren van uw informatiebehoefte en uw bedrijfsprocessen. Op basis van deze analyse geven wij u een advies en aanbevelingen.

Data integratie & Data warehouse

Vaak heeft een organisatie gegevens in verschillende bronsystemen. Denk aan uw financiele administratie, uw website en uw HR of logistieke systemen. Deze bronsystemen bevatten gezamenlijk een schat aan informatie. Wij helpen u bij het combineren van deze gegevens met behulp van ETL (Extract, Transform, Load) technieken naar zinvolle informatie, opgeslagen in een central data warehouse systeem.

Gegevens analyse

Met behulp van krachtige tools en voorgedefinieerde KPI’s en andere meetwaarden, ontwikkelen wij voor u een structuur waardoor u op een eenvoudige manier uw gegevens kunt analyseren.

Rapportages & Dashboards

Uw gegevens wilt u overzichtelijk kunnen raadplegen. Daarom ontwikkelen wij op basis van uw behoeften rapportages en dashboards. Daarnaast helpen wij ook met het opzetten van een omgeving waarin u zelf in staat bent dynamische rapportages op te zetten.

Maatwerk

Wij ontwikkelen maatwerk. Soms is een standaard applicatie niet voldoende om uw proces te verbeteren. Wij helpen u dan graag bij het ontwikkelen van een applicatie op maat. Zowel op het gebied van Web API’s, Webapplicaties als Windows applicaties, hebben wij ervaring en helpen u graag. Voor het ontwikkelen van de applicaties maken wij gebruik van C# en ASP.NET.